Huis & Tuin

Dit Tiny House van slechts 28 m2 zal je doen verbazen

Dit is een van de meest luxueuze kleine huizen die wij hebben gezien. Deze supermooie woning heeft iets weg van een zeer moderne blokhut. Het donkergrijze huisje straalt luxe uit. De zwarte kozijnen maken het exterieur stoer en zijn prachtig afgewerkt. Het exterieur oogt voornamelijk verfijnd en modern, maar het interieur maakt deze woning pas echt speciaal. De woning is misschien klein maar het is zo compleet dat het je aan niets zal ontbreken.

Een huis kopen met een financiering is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Je hebt veel eigen geld nodig en een lening wordt gemakkelijk afgewezen. Een kleine studieschuld betekend al een grote verlaging van het totale bedrag van je hypotheek. Dit gebeurt zo vaak waardoor het voor bijvoorbeeld starters bijna onmogelijk wordt om een woning te kopen. Hierdoor ben je op een huurwoning aangewezen. Zo investeer je je geld alleen in iemand anders zijn woning wat ontzettend zonde is!

Wij zijn er van overtuigd dat dit Tiny house een fantastische investering kan zijn. Naast al deze voordelen is dit kleine huisje natuurlijk ook gewoon heel leuk om in te wonen. Kijk binnen in deze fantastische woning..

Next Page