Interieur

Soorten verlichting die je interieur verrijken

Verlichting is ontzettend belangrijk in je woning. Het speelt een prominente rol in het interieur van je woning maar toch wordt dit vaak niet goed uitgedacht en komt het als laatste aan bod. Een woning zonder verlichting is niet denkbaar. Maar denk eens verder dan alleen aan de functionele kant! Verlichting heeft namelijk heel veel invloed op de sfeer van de hele woning en de kleuren van je meubels. Goede verlichting kan een wereld van verschil brengen in je huidige interieur.

Om erachter te komen wat voor verlichting je zoekt en wat bij je past is het fijn om van tevoren te bedenken wat je wilt bereiken. Boven een eettafel wil je heel ander licht dan in een hoek waar je graag leest. Ook kan je bijvoorbeeld en bepaald object uitlichten waardoor de aandacht verlegd wordt. Per ruimte heb je een samenkomst van verschillende lampen om de ruimte optimaal te verlichten.

We hebben een inspirerend stappenplan ontwikkeld waarmee jij je woning optimaal verlicht! Bekijk dit plan snel verder op de volgende pagina!

Next Page